Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Έφυγε ο Φάνης Δημοσχάκης,ο "Φανάρας" του απλού λαού!-Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στην εκκλησία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη γενέτειρα του, στο Ισαάκιο Διδυμοτείχου!

 
 
 
 
Το ποστάρσιμα του ανιψιού του:
 
Ένας λαμπρός άνθρωπος, ο πολυαγαπημένος μας θείος Φανής, "Φανάρας" όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Έφυγε για το "μεγάλο" ταξίδι τα ξημερώματα της Κυριακής.
Θα τον θυμόμαστε πάντα για την μεγαλοψυχία και την ανιδιοτέλεια που τον χαρακτήριζε, καθώς και για την αγάπη και προσφορά του στο συνάνθρωπο.
Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον κ. Καθηγητή και Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Ηλιόπουλο Ιωάννη, τους συνεργάτες του ιατρούς καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό για όλες τις υπηρεσίες και την φροντίδα που του πρόσφεραν όλο το διάστημα της νοσηλείας του.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 16 Απριλίου στις 11:00 ώρα στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη γενέτειρα του, το Ισαάκιο Διδυμοτείχου.
.......................................................................................................................................................
Τα ολόθερμα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Φάνη Δημοσχάκη!
Καλό παράδεισο, αγαπητέ Φάνη!
 
Μια φωτογραφία που απηχεί τους δεσμού του Φάνη Δημοσχάκη με τον απλό κόσμο! Ήταν γι΄αυτούς ο "Φανάρας", ένας δικός τους άνθρωπος! Ο φακός του "Βορέα" τον είχε απαθανατίσει σε επίσκεψη του στο Σάκκο Ορεστιάδας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου