Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Με το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, μέλος της πρώτης Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου, σε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση και συζήτηση για το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου!


Κομμάτι της ιστορίας της κεντροαριστεράς της Νέας Ορεστιάδας και του Έβρου ο Δημήτρης Αρβανιτίδης! Είχαμε καιρό να βρεθούμε και να τα πούμε σε μια περίοδο κατά την οποία έχει ανοίξει θέμα ηγεσίας, για μια ακόμη φορά, στο ΠΑΣΟΚ! Πολύ πιθανό να θελήσει στα 87 του χρόνια να πάρει μέρος στις εσωκομματικές διαδικασίες και θα είναι το γηραιότερο μέλος του κινήματος στον Έβρο! Ο Δημήτρης Αρβανιτίδης ήταν από τους πιο ενθουσιώδεις νέους της Νέας Ορεστιάδας που είχαν πρωτοστατήσει στην υποδοχή του Ανδρέα Παπανδρέου κι από τους πρώτους που τον ακολούθησαν μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα το 1974, πριν 50 χρόνια! Το 1978


ήταν ο πρώτος υποψήφιος δήμαρχος με το ΠΑΣΟΚ! Η ζώσα μνήμη του κεντροαριστερού χώρου που γνωρίζει από πρώτο χέρι πληροφορίες και διαδρομές με ανάλυση αξονικής τομογραφίας για το τοπικό πολιτικό μας σύστημα! Ανοιχτό καλοκαιρινό σεμινάριο με πολύ περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου