Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Με μια σημαντική βράβευση από την UEFA επέστρεψε από την Ελβετία με την κορυφαία ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία να τον βραβεύει για τη συμβολή του στην άψογη διοργάνωση του τελικού του Conference League στην Αθήνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα!




Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Μετά τον τελικό του Conference League στην Αθήνα ποια είναι η επόμενη πρόκληση για τον συμπατριώτη μας υψηλών και διεθνών προδιαγραφών μάνατζερ Σταύρο Κιορογλανίδη;

 Ο Σταύρος Κιορογλανίδης έχει ένα εντυπωσιακό και γεμάτο βιογραφικό με συμμετοχές του σε παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις και έχει χτίσει ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό και επιλέξιμο προφίλ, που εμπνέει στους εργοδότες σιγουριά και αξιοπιστία, που μετράει πάρα πολύ όταν έχεις να διαχειριστεί την ασφάλεια μιας διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης! Πολύ ενδιαφέρουσα η συνάντηση και η συζήτηση που είχαμε και μακάρι να βρεθεί τρόπος να τον αξιοποιήσουν και σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο! Ο επόμενος σταθμός του θα είναι σε λίγες μέρες η Ελβετία με αντικείμενο τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Ευρώπης!Και μέσα σ΄όλα αυτά και το Σπήλαιο Τριγώνου Ορεστιάδας! Γιατί όταν η κορυφαία ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία UEFA κόβει τα συμφωνηθέντα τιμολόγια, αυτά αναφέρουν ως έδρα της εταιρίας του το Σπήλαιο Τριγώνου Ορεστιάδας! Να θυμίσω ότι ο Σταύρος Κιοργλανίδης από την πλευρά της μητέρας του Ουρανίας κατάγεται από το Σπήλαιο και παππούς ήταν ο Γιάννης Ψειράκης και η γιαγιά του Μαρία ήταν το γένος Παπαδαμάκη!

Ομολογουμένως εντυπωσιακή η πορεία και η εξέλιξη του Σταύρου Κιορογλανίδη κι εδώ στο ΒΟΡΕΑΣmagazin πάντα θα αναδεικνύουμε και θα υπογραμμίζουμε τις δραστηριότητες του!

.................................................................................................................................................................

Ήταν μια τελετή βράβευσης των μάνατζερ των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων,Champions League, Europa League και Conferece League της Uefa, κι ανάμεσα τους ο δικός μας Σταύρος Κιορογλανίδης! Εξαιρετική διάκριση από τις λίγες σε έναν άκρως ανταγωνιστικό και πολύ υχκλών απαιτήσεων χώρο! Πολλά μπράβο στον αγαπητό Σταύρο!Το άξιζε και του το αναγνώρισε με τον καλύτερο τρόπο η UEFA!Πάντα τέτοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου