Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Κώστας Ασμανίδης και Σαράντης Σαραντίδης οι δύο Βυσσιώτες στιχουργοί που υπογράφουν δύο τραγούδια που θα αγαπηθούν από τον κόσμο της περιοχής και όχι μόνο!

Η κοινή παρουσία του Κώστα Ασμανίδη και του Σαράντη Σαραντίδη στην εκδήλωση στο Μοναστήρι τη; Αγίας Σκέπης-Αγίας Παρασκευής Νέας Βύσσας ήταν αναμφίβολα ένα ιδιαίτερο γεγονός με ποικίλες...προεκτάσεις! Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι ότι οι δύο δημιουργικοί Βυσσιώτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν δύο τραγούδια τους που παρουσίασε η Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Νέας Βύσσας κι αν κρίνουμε από την αντίδραση του κοινού,πρόκειται να αγαπηθούν και να τραγουδηθούν από τον κόσμο της περιοχής και όχι μόνο! Όπως μας αποκάλυψε ο πολυσχιδ


ής και πολυτάλαντος Σαράντης Σαραντίδης το τραγούδι του θα ερμηνεύσει ο γνωστός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης σε μουσική Ευριπίδη Νικολίδη! Σίγουρα θα είναι ένα ξεχωριστό μουσικό γεγονός για τη Νέα Ορεστιάδα! ΤΟ "Καραγάτσι",ένα ωραίο ζεϊμπέκικο,που έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει μεγάλη επιτυχία! Εξαιρετικές οι εντυπώσεις και για "Το Φτερούγισμα της Θράκης" του Κώστα Ασμανίδη! Καλός και δυνατός στίχος που θα αγγίξει ευαίσθητες χορδές στους Ορεστιαδίτες και σε όλους τους Θρακιώτες! Ένας ωραίος επίλογος σε μια όμορφη εκδήλωση στα "ΒΥΣΣΑΕΙΑ 2023",που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Βύσσας "ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗΣ"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου