Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Αηραία συνωμοτικά σενάρια τιυ πρώην Υπουργού Εξωτερικών Νλικου Κοτζιά που ρίχνουν νερό στον μύλο των επικριτών του για τη Συμφωνία των Πρεσπών!


Δήλωση πρώην Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά:

«Γίνεται μεγάλο παιχνίδι στην σκακιέρα του Αιγαίου πάνω στην πλάτη της χώρας. Ο ξένος παράγοντας μαζί με 2 επιχειρηματίες έχει παρέμβει στην πολιτική σκηνή με στόχο να διευκολυνθούν οι υποχωρήσεις της ΝΔ. Όλοι τους αντιπαθούν την πατριωτική αριστερά σε Τουρκία, Ελλάδα και Κούρδους».

.......................................................................................................................................................................

Αποθέωση των συνωμοτικών σεναρίων η δήλωση του πρώην Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά που κάνει λόγο για τον ξένο παράγοντα και 2 επιχειρηματίες που παρεμβαίνουν στην πολιτική ζωή! Η δήλωση κρίνεται επιεικώς ως μη θεσμική , γιατί στην ουσία δικαιώνει τους οπαδούς των θεωριών συνωμοσίας και όσους έχουν επιτεθεί με σφοδρότητα εναντίον του για τους χειρισμούς τους στη Συμφωνία των Πρεσπών! Μια δήλωση που δεν συμβάλλει στην αποσαφήνιση των συνθηκών και ο συνωμοσιολογικός χαρακτήρας της υπονομεύει πολύ απλά τη δική του υστεροφημία!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου