Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Τα κάλαντα της Θράκης μαζί με τα αιτήματα των Θρακιωτών της Αθήνας άκουσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τα μέλη του χορευτικού της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νότιας Ελλάδας!

 Παραμονή των Χριστουγέννων άκουσε τα κάλαντα της Θράκης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσιτάκης μετά από πρωτοβουλία της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νότιας Ελλάδας(ΠΑΟΝΕ_ με τη συνεργασία των προέδρων των συλλόγων της δύναμης της! Ο Γιώργος Πατζιαρίδης μαζί με τα μέλη του χορευτικού της ΠΑΟΝΕ παρουσίασαν τα παραδοσιακά κάλαντα της Θράκης και μαζί με τις παραδοσιακές ευχές η πρόεδρος της ΠΑΟΝΕ Χριστίνα Αθανασιάδου διατύπωσε το δίκαιο αίτημα των Θρακών της Αθήνας για την εξεύρεση μόνιμης στέγης,γιατί ο χώρος που μέχρι τώρα που είχαν στη διάθεση τους βρίσκεται σε μια περιοχή φιλέτο όπου τα μισθώματα έχουν εκτιναχθεί και το real estate διαμορφώνει τη δική του πραγματικότητα και αγορά! Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν τη στιγμή που πολλά ακίνητα παραμένουν αναξιοποίητα κι αρκετά κληροδοτήματα θα ήταν μια λύση σε ένα οξύ και σοβαρό πρόβλημα για τα Θρακικά σωματεία της Αθήνας!

Στη φωτογραφία μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η πρόεδρος της ΠΑΟΝΕ Χριστίνα Αθανασιάδου,ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριγωνιωτών Αθήνας Χρήστος Δεληδήμου και ο Δρ Διεθνούς Δικαίου Σταμάτης Γεωργούλης!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου