Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

ΔΙΕΚΔΙΚΩ, ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗΣ Ν.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΥΤΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ!-Αυτή την πρόταση έκανε στον υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο ο βουλευτής Ένρου Αναστάσιος Δημοσχάκης!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο ΕΒΡΟΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!

ΔΙΕΚΔΙΚΩ, ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗΣ Ν.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΥΤΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ!
Στο πλαίσιο της σημερινής (15/10) συζήτησης με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκο και τα μέλη της Κ.Ο της Ν.Δ για θέματα αρμοδιότητάς του, στην παρέμβαση μου τόνισα ότι ο Έβρος έχει τις προδιαγραφές να μετεξελιχθεί σε πρότυπο Νομού, όπως του αξίζει!
Ειδικότερα ανέφερα ότι τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν στο πλαίσιο της πρόσφατης επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του κυβερνητικού επιτελείου στο Ν.Έβρου, είναι σημαντικά, συμβάλλοντας στην αναπτυξιακή ΘΩΡΑΚΙΣΗ της περιοχής!
Προς την κατεύθυνση αυτή, επανέφερα ενώπιο της Κ.Ο το πάγιο αίτημα, όπως το αναδεικνύω από το 2019, αυτό της επαναλειτουργίας του Εργοστασίου Ζάχαρης Ν.Ορεστιάδας, επιδίδοντας και σχετική γραπτή επιστολή (αναρτάται) στον Υπουργό!
Τονίζοντας ότι, η καλλιέργεια τεύτλων συνεχίζει να είναι δυναμική και οργανωμένη παραγωγή στην Ευρώπη & δεν θα πρέπει να χαθεί αυτή η ευκαιρία για την ΠΑΜ-Θ με το εργοστάσιο της & τα 200 συγκροτήματα στις αυλές των οικισμών καθόσον η ΕΕ αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα & συνεχίζει την καταβολή της συνδεδεμένης ενίσχυσης προς στους παραγωγούς

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου