Κάθε χρόνο ο Γιώργος Γκαϊδατζής φροντίζει να τηρεί την παράδοση της απόσταξης στο καζάνι του Σπηλαίου. Εξασφαλίστηκε το τσίπουρο της χρονιάς και θα το απολαύσουν οι φίλοι και οι τυχεροί της παρέας! Πολλοί βεβαίως είναι που το περιμένουν και στο "κλεινόν άστυ" και κυρίως στον "Παπαγάλο" στο γαστρονομικό στέκι της Καλλιθέας, που είναι σημείο αναφοράς για τους Εβρίτες της Αθήνας με τον Παναγιώτη Γκαϊδατζή να υπερασπίζει με συνέπεια και τα τοπικά προϊόντα τιυ Τριγώνου και του Βορείου Έβρου! Καλόπιοτο μαζί με καλοφάγωτους μεζέδες και εδέσματα της τοπικής γαστρονομίας!Γιώργο ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την παρέα! Και του χρόνου!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου