Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Πέντε χρόνια χωρίς τον Στέφανο Μιλτσακάκη τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο παγκράτιο και κινηματογραφικό αντίπαλο του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ στις ταινίες δράσης του Χόλυγουντ!













 

Πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια από τον αναπάντεχο θάνατο του Εβρίτη παγκόσμιου πρωταθλητή στο παγκράτιο και κινηματογραφικού σταρ σε ταινίες δράσης στο Χόλυγουντ Στέφανου Μιλτσακάκη, που έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό ως ο εντυπωσιακός κινηματογραφικός αντίπαλος του διάσημου συμπρωταγωνιστή του Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ! Έφυγε πριν τον «ανακαλύψει» και πάλι με πολλή καθυστέρηση η ιδιαίτερη πατρίδα του, όταν μπορούσε να κάνει πολλά στην παγκόσμια βιομηχανία θεάματος και στη Μέκκα του κινηματογράφου το Χόλυγουντ! Ακόμη και με τον θάνατο του έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας στη γενέτειρα του και στην κηδεία του είχαν φροντίσει να δώσουν πολλοί το παρών τους κι ακόμη περισσότεροι να μιλήσουν γι΄αυτόν και το πόσο σημαντικός υπήρξε στη ζωή τους! Χαρακτηριστική και η ιστορία που μου διηγήθηκε ο αγαπητός συμπατριώτης μας ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, που ενώ η παραμονή του στο Χόλυγουντ θα τελείωνε πολύ γρήγορα κι όχι όπως ο ίδιος το επιθυμούσε, ήρθε ως από μηχανής Θεός ο Στέφανος Μιτσακάκης για να την επιμηκύνει και να γίνει μια δυνατή εμπειρία ζωής και εκπαίδευσης!

Αυτά και άλλα πολλά σκεφτόμουνα, όταν βρέθηκα στον Προβατώνα και ν΄αποτίσω την οφειλόμενη τιμή σε μια προσωπικότητα εξαιρετικά συγκροτημένη, που είχε πολλά να δώσει και να προσφέρει στον τόπο καταγωγής του. Το Δίκτυο των Φίλων του Στέφανου Μιλτσακάκη είναι υπαρκτό κι ένα σημαντικό κεφάλαιο και κυρίως μια δυνατότητα πρόσβασης σε έναν κόσμο που μπορεί να μας δώσει μια πλατφόρμα πρωτοφανούς προβολής σε παγκόσμιο επίπεδο!

Εκεί στα κοιμητήρια του Προβατώνα υπάρχει το μνήμα-μνημείο του σπουδαίου αθλητή και άνθρωπου Στέφανου Μιλτσακάκη, που έφυγε λίγο πριν συμπληρώσει τα 60 του χρόνια! Το Αύγουστο του2025 θα γινόταν 65 ετών!

Στέφανος Μιλτσακάκης,μια λαμπερή ψηφίδα του καταπληκτικού ανθρώπινου μωσαϊκού της εσωτερικής κι εξωτερικής διασποράς μας! Ένα ανεκτίμητο κι ανεκμετάλλευτο κεφάλαιο!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου