Οταν σε μια βραδιά απόσταξης στο καζάνι του Θανάση Πρίγγα συναντάς τον πρώην αντιπρύτανη και καθηγητή Χημείας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Μόσχο Πολυσίου, τον αμπελουργό-οινοποιό Δημήτρη Μπούρα και τον Κώστα Δούλια, εκπρόσωπο της αμπελουργικής παράδοσης του Σουφλίου, τότε στην κυριολεξία η διαδικασία της απόσταξης είναι μια υπόθεση ...πρυτάνεων. Τις εντυπώσεις κέρδισε φέτος ο Μόσχος Πολυσίου με τις φρουτώδεις και αρωματικές εμπνεύσεις του και το τσίπουρό του, που είναι μια γευστική πρόκληση και εμπειρία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου