Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Εντυπωσιακό! Στις περιφερειακές εκλογές στο Δήμο Ορεστιάδας ο Κώστας Κατσιμίγας προσπαθούσε να περάσει τον υποψήφιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θοδωρή Περεντίδη!

Είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό. Στο Δήμο Ορεστιάδας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με το ψηφοδέλτιο της "Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας" Κώστας Κατσιμίγας προσπαθούσε να ξεπεράσει την εκλογική επίδοση του υποψήφιου περιφερειάρχη της "Αριστερής Αντικαπιταλιστικής Παρέμβασης"-ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θοδωρή Περεντίδη! Ο πρώτος είχε την επίσημη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος, του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή της κυβέρνησης , και ο δεύτερος ενός κόμματος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, που στο Δήμο Ορεστιάδας θα πρέπει να είχε ένα από τα καλύτερα ποσοστά του. Βέβαια, ο Θοδωρής Περεντίδης έπαιζε εντός έδρας, στη γενέτειρα του, αλλά η επίδοση του Κώστα Κατσιμίγα έρχεται να υπογραμμίσει ποικίλες παθογένειες και ιδιαιτερότητες, που προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση και δυσαρέσκεια στα πολύ υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.
Γ.Θρακιώτης

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ αρθρογράφε ή ρεπόρτερ, αυτό που ήθελες να θίξεις προφανώς ήταν η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και τα χαμηλά ποσοστά που πήρε σε όλη την επικράτεια της Περιφέρειας. Κάπου στο τέλος αναφέρεις ... κάτι για την εντοπιότητα Περεντίδη κι ευτυχώς που το κάνεις ... Ξέχασες να αναφέριες όμως και κάποια άλλη απόδοση εξίσου εξόφθαλμη και αξιοσημείωτη. Αναφέρομαι στο όυτι ο φίλος μου ΞΚώστας Ναζλής με τη Λαική Συσπείρωση ήρθε ΠΡΩΤΟΣ στη γενέτειρά του Φτελιά. Άραγε αυτό σημαίνει ότι όλες οι άλλες υτποψηφιότητες δεν ήταν σωστές ή ατυχείς;;; Αδικείς εαυτόν, υποψήφιους κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή