Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Στον διευθυντική του Κέντρου Υγείας Ορεστιάδας Χρήστο Παπαθανάκη ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Κώστας Βενετίδης με συμβολική κίνηση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας

Το Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας και τον διευθυντή του Χρήστο Παπαθανάκη επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης  και αρμόδιος για τα θέματα Πολιτικής Προστασίας Κώστας Βενετίδης για να παραδώσει μια  πρώτη παρτίδα αντισηπτικού υλικού στο πνεύμα και στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας! Είχαν επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και εκτιμήσεις για την εικόνα που παρουσιάζει αυτή την περίοδο η περιοχή ευθύνης του Κέντρου Υγείας Ορεστιάδας και να εκφράσουν την ικανοποίηση τους για τη συμπεριφορά της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου, που έχει δείξει μια εξαιρετική στάση με την τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών οδηγιών για την αναχαίτιση του κορωνοϊού. Ο Κώστας Βενετίδης είχε και μια προσωπική εμπειρία και των διαδικασιών που τηρούνται με σχολαστικότητα και χωρίς εξαιρέσεις από το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ορεστιάδας! Θερμομέτρηση, μάσκα και αντισηπτικό ήταν απαραίτητα και για τη δική μου είσοδο!
Καλή δύναμη σε όλους τους υγειονομικούς που θα βγουν πολύ πιο ενισχυμένοι απ΄αυτή τη μάχη προς όφελος του Εθνικού Συστήματος Υγείας, που είναι η μεγάλη μας ασπίδα σε κάθε υγειονομική και ανθρωπιστική κρίση!

Σταύρος Παπαθανάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου