Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Όταν ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας(Α.Ο.Ο.) είχε προπονητή τον Ζόραν Γκάετς χρυσό ολυμπιονίκη στο Σίδνεϊ με τη Σερβία, όπου σήμερα είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Σερβίας

Όταν ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας(Α.Ο.Ο.) είχε προπονητή τον Ζόραν Γκάετς, χρυσό ολυμπιονίκη στο Σίδνεϊ με την Εθνική Σερβίας, με μια ομάδα που μόλις είχε βγει από τον Εμφύλιο πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας και με πάρα πολλές διακρίσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις. Με τον ΑΟΟ είχε φτάσει στον τελικό κυπέλλου αλλά νικητής ήταν ο Άρης Θεσσαλονίκης. Κέρδισε το νταμπλ με τον Ολυμπιακό και διατέλεσε προπονητής αρκετών ομάδων πριν αφοσιωθεί ολοκληρωτικά με το βόλεϊ της Σερβίας, του οποίου είναι "ο ισχυρός άντρας" και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Σερβίας. Με τον Ζόραν Γκάετς ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας είχε το προνόμιο να συνδεθεί με μια σχολή του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου βόλεϊ και με την άψογη συνεργασία όλων των πλευρών να δημιουργηθεί ισχυροί δεσμοί φιλίας για μια ολόκληρη ζωή!
Η φωτογραφία είναι από τη γιορτή για τα 30 χρόνια(1970-2000) του ΑΟΟ, που είχε γίνει σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Από αριστερά: Απόστολος Φωτιάδης-τέως υφυπουργός Οικονομικών, Ζόραν Γκάετς-προπονητής, Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου-πρόεδρος ΑΟΟ, Νίκος Ζαμπουνίδης-τέως βουλευτής.
Σταύρος Παπαθανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου