Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Μια όμορφη ποδηλατάδα για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του ποδηλάτου από την πλατεία του χωριού ως το φράγμα Κυπρίνου-Θεραπειού με την πρωτοβουλία του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κυπρίνου

Μια όμορφη ποδηλατάδα για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδηλάτου, από την πλατεία του χωριού ως το φράγμα του Κυπρίνου-Θεραπειού, διοργάνωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κυπρίνου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου. Η συγκεκριμένη περιοχή του φρα΄γματος μπορεί να αποτελέσει έναν ιδανικό εσωτερικό εναλλακτικό τουριστικό προορισμό και σε συνδυασμό με τον έντονο διασυνοριακό και διαπολιτισμικό χαρακτήρα της να προσελκύσεις τους λάτρεις του ποδηλάτου όχι μόνο από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης αλλά και από όλη την Ελλάδα.
Στην πρωτοβουλία αυτή αναφέρεται σε ανακοίνωση του ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κυπρίνου και υπογραμμίζει τη διάθεση της διοίκησης και των μελών για την ανάληψη νέων ποδηλατικών πρωτοβουλιών και εξορμήσεων!






























































Πριν από λίγες μέρες είχαμε την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου και προχθές την παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος. Έτσι και εμείς μετά από αρκετό καιρό ανταμώσαμε με λίγο διαφορετικό τρόπο, σαν μια μεγάλη παρέα αλλά κυρίως σαν μια μεγάλη οικογένεια απολαμβάνοντας με τα ποδήλατα όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι μια εκπληκτική διαδρομή μέσα στην φύση εξαιρετικής και σπάνιας βιοποικιλότητας βλέποντας και θαυμάζοντας ένα αξιοθαύμαστο οικοσύστημα και παρατηρώντας τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας, μαθαίνοντας και συμβάλλοντας σκεφτόμενοι πάντα οικολογικά. Μια εικόνα χίλιες λέξεις για αυτό που αισθανθήκαμε και απολαύσαμε σήμερα.
Συνεχίζουμε...
Προχvραμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου