Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Μέλος της σημαντικής Γραμματείας Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων της ΝΔ ο Ορεστιαδίτης Αλέξανδρος Μπαρμπούδης


Μέλος της σημαντικής Γραμματείας Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων της ΝΔ με γραμματέα τον πρώην δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη ο Ορεστιαδίτης Αλέξανδρος Μπαρμπούδης. Μια αναγνώριση και καταξίωση για τον ίδιο στην κομματική επετηρίδα της ΝΔ σε μια γραμματεία που έχει να διεκπεραιώσει το έργο της αξιολόγησης των αυτοδιοικητικών στελεχών που θα υποστηρίξει η κυβερνητική παράταξη σε όλη την Ελλάδα.
....................................................................................................................................................................
Γεννημένος το 1979 στην Ορεστιάδα, όπου κατοικεί μόνιμα. Είναι έγγαμος με τρία τέκνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Σερρών με μεταπτυχιακό στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο στην Τραπεζική. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως συμβασιούχος στον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίων Υπαλλήλων, στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, στην Περιφερειακή ενότητα Έβρου, στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία καθώς και στον ιδιωτικό χρηματοπιστωτικό τομέα.
Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Ορεστιάδος. Στο παρελθόν ήταν διαιτητής καλαθοσφαίρισης, γενικός γραμματέας του Α.Ο.Νεοχωρίου, αντιπρόσωπος στο σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων και ιδρυτικό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Θράκες.
.................................................................................................................................................




Αντικείμενο της Γραμματείας είναι η ανάλυση και επεξεργασία των πολιτικών για τα θέματα της Αυτοδιοίκησης. Η αξιοποίηση της γνώσης των μελών για την υποστήριξη των οργάνων του κόμματος στα θέματα τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Η επεξεργασία πολιτικών προτάσεων για τα θέματα της Αυτοδιοίκησης. Στο σύνολο των επαφών και συναντήσεων με τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης καταγράφηκαν οι απόψεις τόσο στο θέμα της νέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης όσο και στα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού. Η Γραμματεία Αυτοδιοίκησης πραγματοποιεί σειρά δράσεων με σκοπό την καταγραφή και ανάδειξη των θεμάτων, που απασχολούν την αυτοδιοίκηση πανελλαδικά. Ταυτόχρονα στηρίζει τους εκπροσώπους στα συλλογικά όργανα για την ενίσχυση της διοικητικής αυτοτέλειας και της οικονομικής αυτοδυναμίας της αυτοδιοίκησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου