Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Πρώτη αναπληρωτής πρόεδρος του Διοικητικού και Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου του SWR, της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης της Νοτιοδυτικής Γερμανίας με έδρα τη Στουτγάρδη η Εβρίτισσα από τα Λουτρά Αλεξανδρούπολης Αργυρή Παρασχάκη

 Πρώτη αναπληρωτής πρόεδρος του Διοικητικού και Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου του SWR, της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης της Νοτιοδυτικής Γερμανίας με έδρα τη Στουτγάρδη η Εβρίτισσα από τα Λουτρά Αλεξανδρούπολης Αργυρή Παρασχάκη. Μια ακόμη σημαντική εξέλιξη για τη συμπατριώτισσα μας Αργυρή Παρασχάκη, που αναδεικνύεται σε ενα από τα ισχυρά πρόσωπα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στο ομοσπονδιακό κρατίδιο της Βάδης Βυρτεμβέργης των 11.000.000 κατοίκων/ Στη θέση αυτή θα είναι από το 2020 ως το 2025 για μια θητεία πέντε ετών.

Η Αργυρή Παρσχάκη έκανε γνωστή την εκλογή της με την παρακάτω ανακοίνωση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook(απ΄όπου και οι δημοσιευόμενες φωτογραφίες)





:

"Σήμερα, το νέο διοικητικό και ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο SWR συγκροτήθηκε για το νομοθετικό σώμα 2020-2025 στη Στουτγκάρδη. Εκλέχτηκα 1η αντιπρόεδρος για αυτό το νομοθετικό σώμα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για το αξίωμα και σας ευχαριστώ για το εξαιρετικό εκλογικό αποτέλεσμα και την εμπιστοσύνη!"

Σταύρος Παπαθανάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου