Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Η αιφνιδιαστική παραίτηση του Θεόδωρου Σκίνδρη από δημοτικός σύμβουλος ανοίγει το δρόμο για την ενασχόληση της κόρης του Δήμητρας Σκίνδρη με τα δημοτικά πράγματα του Διδυμοτείχου!

 Το παρακάτω μήνυμα μας έστειλε άνθρωπος του περιβάλλοντος του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέο Ξεκίνημα του Δήμου Διδυμοτείχου" και σας το παραθέτουμε, όπως μας εστάλη:
 
Αιφνιδιαστικη παραιτηση του επικεφαλης της παραταξης Νεο Ξεκινημα του Δημου Διδυμοτειχου Σκινδρη θεοδωρου πιθανον να εχουμε εγγραφως μεχρι το μεσημερι για λογους που θα κανει γνωστο δημοσια. Αν ισχυσει αυτο την θεση βαση νομοθεσιας θα παρει ως επικεφαλης παραταξης Νεο Ξεκινημα η πρωτη αναπληρωματικη Σκινδρη Δημητρα κορη του κ. Σκινδρη βοηθος Φυσικοθεραπευτη στο επαγγελμα. Η οποια μενει να αποδεχτει η οχι την θεση. Σε αναμονη της αποφασεως λοιπον και των λογων που αποτελει την εξοδο απο τα τοπικα δρωμενα του κ. Σκινδρη θεοδωρου και απο την πολιτικη σκηνη του τοπου.
...........................................................................................................................................................................
Να σημειώσουμε ότι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές η συγκρότηση δημοτικού συνδυασμού θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα και ο Θεόδωρος Σκίνδρης, ανεξάρτητα ποιους τελικά λόγους θα επικαλεστεί για την αιφνιδιαστική παραίτηση του, σίγουρα ανοίγει το δρόμο της ενασχόλησης με τα αυτοδιοικητικά της καστροπολιτείας  με τους νέους όρους, που διαμορφώνονται και είναι πλέον ορατοί και ευδιάκριτοι!





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου