Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ ο ειδικός στις επιχειρησιακές μελέτες οικονομολόγος Κώστας Ταγγίρης μετά από απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και την έγκριση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σε μια δύσκολη αποστολή υψηλού προσωπικού και πολιτικού ρίσκου!


 


 

Νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ ο ειδικός στις επιχειρησιακές μελέτες οικονομολόγος Κώστας Ταγγίρης μετά από απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και έγκριση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σε μια δύσκολη αποστολή υψηλού προσωπικού και πολιτικού ρίσκου! Με δύο χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΣΕ ο Κώστας Ταγγίρης έδωσε δείγματα γραφής για τις επιστημονικές του γνώσεις και τις διαχειριστικές ικανότητες του για να τον εμπιστευθεί ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής έναν πολύ σοβαρό οργανισμό στην έδρα των Καραμανλήδων τη Θεσσαλονίκη, όπου είναι προφανές ότι θα κριθούν πολλά θέματα στα αμέσως επόμενα χρόνια ή ακόμη και μήνες! Το σενάριο της αποτυχίας δεν παίζει ούτε για την πολιτική ηγεσία του υπουργείου ούτε για τον ίδιο! Μονόδρομος η επιτυχία και προς αυτή την κατεύθυσνη ο Κώστας Ταγγίρης θα έχει την καλύτερη δυνατή κεντρική τεχνική και πολιτική υποστήριξη για να πετύχει στην αποστολή του! Απλώς σημειώνω ότι ο ΟΑΣΘ απασχολεί 1500 άτομα και είναι ένας τεράστιος μηχανισμός τόσο για τη Θεσσαλονίκη όσο και για την Μακεδονία!

Προσωπικά στον φίλο Κώστα Ταγγίρη με τους ιδιαίτερους δεσμούς με τη Νέα Ορεστιάδα εύχομαι να τα πάει καλά και με αυτή την προϋπόθεση θα είναι δυναμικά παρών στην επόμενη μέρα! Καλή επιτυχία και συνέχεια, φίλε Κώστα!

Σταύρος Παπαθανάκης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου