Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Όταν στο συμπόσιο του Νέου Χειμωνίου Άγγελος Παπαϊωάννου,Γρηγόρης Τζότζολας,Θανάσης Κυργιάννης,Κώστας Ραλούσης, Θανάσης Σκαρλατίδης,Γαβριήλ Παπαβασιλείου και Κώστας Λύτρας αναζητούσαν κοινό βηματισμό για τον Δήμο Ορεστιάδας!

Η συνάντηση…..

Ένα τραπέζι με συνδαιτυμόνες τους Άγγελο Παπαϊωάννου, Γρηγόρη Τζότζολα και Θανάση Σκαρλατίδη συζητείται έντονα στη Νέα Ορεστιάδα και πυροδοτεί εκλογικά σενάρια.

 

Η συνάντηση των Άγγελου Παπαϊωάννου, Γρηγόρη Τζότζολα και Θανάση Σκαρλατίδη, που έγινε στο Χειμώνιο, συζητήθηκε και συζητείται εντόνως στα πολιτικά στέκια της Νέας Ορεστιάδας. Είναι βέβαιο ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας Θανάσης Σκαρλατίδης δεν κρύβει τις φιλοδοξίες του και πως υπό προϋποθέσεις  θα μπορούσε να είναι επικεφαλής ψηφοδελτίου. Το ίδιο ισχύει και για τους Άγγελο Παπαϊωάννου και Γρηγόρη Τζότζολα, αν και στις δημοτικές εκλογές του 2010 είναι δύσκολο να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι και μάλλον  θα πρέπει να περιορίσουν τις αυτοδιοικητικές επιδιώξεις τους στο ρόλο του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου. Λέτε να τους δούμε και τους τρεις σε κοινό ψηφοδέλτιο; Προς το παρόν μοιάζει απίθανο αλλά στη ζωή και στην πολιτική τα μάτια μας έχουν δει πολλά και τα αυτιά μας έχουν ακούσει περισσότερα. Το γεγονός ότι συνυπάρχουν σε μια κοινωνικό-πολιτική συνάντηση είναι από μόνο του αρκούντως ενδιαφέρον. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι που λέμε ότι η ζωή ξεπερνάει κάθε φαντασία.

 

 

ΦΩΤΟ ΛΕΖΑΝΤΕΣ

 

1

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Παντελής Γιαννακίδης, Άγγελος Παπαϊωάννου, Γρηγόρης Τζότζολας

 

2

Κώστας Ραλούσης, Γιάννης Τσολακίδης, Θανάσης Κυργιάννης, Παντελής Γιαννακίδης, Άγγελος Παπαϊωάννου

 

3

Γιάννης Μητσολίδης, Κώστας Λύτρας, Γαβριήλ Παπαβασιλείου, Θανάσης Σκαρλατίδης, Κώστας Ραλούσης, Γιάννης Τσολακίδης, Θανάσης Κυργιάννης

................................................................................................................................................................

Από το ρεπορτάζ στον "Βορέα"(τεύχος 37) τον Ιούλιο 2008,πριν 15 χρόνια!

 

 

 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου