Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Την καλύτερη περίοδο της ζωής του περνάει ο Γιώργος Καλφόπουλος και μπαίνει στη μάχη των εκλογών με ένα σημαντικό εφόδιο!



 

Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται με τη λαϊκή παροιμία να ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Γιώργου Καφόπουλου κι όπως φαίνεται και στη φωτογραφία με την Κατερίνα Ρουσίδου(με καταγωγή από τη Φτελιά Τριγώνου)το δείχνουν και το χαίρονται! Ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είχε δώσει το παρών του στην παρουσίαση του Λευκώματος για τα 100 χρόνια της Νέας Ορεστιάδας στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο και με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Επιτροπής που επωμίστηκε το βάρος των επετειακών εκδηλώσεων για την επιτυχία των οποίων ενεργοποιήθηκε ένα μεγάλο μέρος των κοινωνικών και πολιτιστικών δυνάμεων της νεότερης πόλης της Ελλάδας! Ο Γιώργος Καλφόπουλος έχει διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία με τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Κυπρίνου, που αποτελεί πλέον ένα φορέα αναφοράς για μια μεγάλη περιοχή! Για τον Γιώργο Καλφόπουλο υπάρχουν μόνο καλά και θετικά λόγια! Ως έμπειρος τερματοφύλακας έχει πιάσει το όνειρο της ζωής του κι αυτή είναι η μέγιστη προτεραιότητα στη ζωή του! Σίγουρα μια υποψηφιότητα πρώτης γραμμής για το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ! Έχεις όλες τις προϋποθέσεις για μια καλή εκλογική επίδοση!

Καλή επιτυχία,Γιώργο!

Υ.Γ. Εμείς έτσι κι αλλιώς έχουμε κοινή δουλειά να κάνουμε και σίγουρα η παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος του συγγραφέα-ερευνητή Θεόδωρου Ορδουμποζάνη «Οίκαδε-Ένα ιστορικό μυθιστόρημα για τη Θράκη» θα είναι ένα ξεχωριστό λογοτεχνικό και πολιτιστικό γεγονός!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου