Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Μόνο τα γλυκά του Παπαδόπουλου γλύκαναν τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών για Θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα στη Νέα Ορεστιάδα!

 


 

 Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να σας πω περισσότερα αλλά επίσης είναι βέβαιο ότι ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών για Θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιος Πέτσας θα γλυκάθηκε μόνο από τα γλυκίσματα που του προσφέρθηκαν στο Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής Παπαδόπουλου! Εκεί τα πράγματα ήταν πιο εγγυημένα και διασφαλισμένα! Ο Δήμος Ορεστιάδας θα είναι μια καλή έδρα γιον υποψήφιο περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη, ο οποίος φαίνεται να έχει το ρεύμα υπέρ του, κάτι που δεν ίσχυε τέτοια περίοδο στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές του 2019! Στο κλιμάκιο συμμετείχε ο ο πρώην υπουργός και βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, ενώ ο πρώην Επίτροπος Μετανάστευσης-Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος έμεινε στην Αλεξανδρούπολη.όπου ο βαθμός δυσκολίας είναι ακόμη μεγαλύτερος και στο δεύτερο γύρο αναζητείται η μέγιστη δυνατή συνεργασία και σύγκλιση των προερχόμενων από τη συντηρητική παράταξη υποψήφιων δημάρχων! Ο εκλεκτός της ΝΔ απερχόμενος και εκνέου υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδοννίας Χρήστος Μέτιος ήταν ο κύριος αποδέκτης του ευεργετικού μηνύματος του κλιμακίου αλλά αυτά που άκουσαν τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ ήταν αρκετά πικρά ή σε κάθε περίπτωση δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικά! Σίγουρα,όμως, γλυκάθηκαν από τα γλυκίσματα στο Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής του Παπαδόπουλου και είναι προφανές ότι θα εντείνουν τις πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις για να διορθώσουν ότι διορθώνεται. Αυτό που μπορούμε να πούμε για τον Έβρο συγκρίνοντας το κλίμα που είχε κυριαρχήσει το 2019,ευδιάκριτη είναι μια μετατόπιση και οι απώλειες είναι δεδομένες,εκτιμούν όσοι παρακολουθούν τις τοπικές εξελίξεις και διεργασίες στον Έβρο!

Μαζί με τους Στέλιο Πέτσα και Θεόδωρο Καράογλου ήταν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άκης Παρασκευόπουλος,ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Βασίλης Δελησταμάτης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Κουκουράβας, Γιώργος Καραμπατζάκης,Σταυρούλα Γκρορίδου, Ανδρέας Γραμμενίδης και Παύλος Καραμπουναρλής,οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Τσομπανίδης και Χρυσούλα Αμούτζια.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου