Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

«Οι ημερήσιοι είναι για πάστες στις καφετέριες, οι βραδινοί κάνουν τα μεγάλα πολιτικά παιχνίδια», είναι το απόσταγμα από την πλούσια πολιτική και κυρίως αυτοδιοικητική ζωή του πρώην περιφερειακού συμβούλου Δράμας Αντώνη Ματζιάρη!



 

Αυτά λέει και τα υπογραμμίζει ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Καλής Βρύσης, της κοιτίδας της διονυσιακής λατρείας,και αγαπητός συνάδελφος στο πρώτο αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Αντώνης Ματζιάρης! Έχει κάνει και κερδίσει πολλές αυτοδιοικητικές εκλογές,άρα αυτά που λέει πρέπει να τα προσέξουν όσοι και όσες ασχολούνται με τις τοπικές εκλογές,που στην κυριολεξία τα έχουν όλα! Όχι πολλές πάστες στις καφετέριες,γιατί τα μεγάλα πολιτικά παιχνίδια γίνονται τις βραδινές ώρες!

Η φωτογραφία είναι από το Φαράγγι της Πετρούσας με το μοναδικό υπαίθριο θέατρο του,όπου από τη μια πλευρά είναι η σκηνή κι από την άλλη πλευρά οι κερκίδες! Μια ξεχωριστή εμπειρία η επίσκεψη μου στην περιοχή το 2011,πριν 12 χρόνια, μετά την παρουσίαση του βιβλίου μου «ΜΙΑ ΑΦΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ» στο Δημοτικό Θέατρο Δράμας μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Κωνσταντίνου Μιχαηλίδη,υπό την αιγίδα του αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γιάννη Ξανθόπουλου και την υποστήριξη του δραστήριου Συλλόγου Εβριτών Δράμας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου