Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτές είναι οι αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες για τους υποψήφιους δημάρχους Ορεστιάδας!

 Αυτές είναι οι αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες για τους υποψήφιους δημάρχους Ορεστιάδας και σίγουρα είναι οι πιο δύσκολοι για να πληρώσουν τζάμπα στον οποιονδήποτε παίχτη! Έμπειρος συνάδελφος που ξέρει πολύ καλά το κεντρικό παιχνίδι πάντα δίνει μεγάλη σημασία στις εκτιμήσεις των στοιχηματικών εταιριών που συνήθως δεν πέφτουν έξω,γιατί είναι οι πλέον πραγματικές και πιο κοντά στην αλήθεια και τη δυναμική των κομμάτων και των παρατάξεων! Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, αυτές είναι οι αποδόσεις και ανάλογα μπορείτε να στοιχηματίσετε! Πάρτε μολύβι και χαρτί για να τις σημειώσετε:Βασίλης Μαυρίδης(ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ) στο 1,30,Διαμαντής Παπαδόπουλος(ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ)-2,50,Μαρία Γκουγκουσκίδου-10, Σάκης Παπανδρέου(ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ)-15, Χρήστος Καζαλτζής(ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ)-20 και Κώστας Ζαλουφλής(ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ)-30!








Είναι μια ιδιότυπη δημοσκόπηση και σίγουρα μπορεί να προκαλέσει δικαιολογημένες αντιδράσεις,οι οποίες είναι επίσης απολύτως σεβαστές για λόγους πολιτικής ορθότητας! Από τη στιγμή που είχαν κατατεθεί και ανακηρυχθεί τα ψηφοδέλτια θα μπορούσαν οι επικεφαλής να ζητήσεις τη διενέργεια δημοσκοπήσεων και να δουν το αποτύπωμα του όλου εγχειρήματος τους στην κοινή γνώμη του Δήμου Ορεστιάδας! Κι αν κάποιος διαθέτει παρόμοια δημοσκόπηση είμαστε ανοιχτοί για να τη δημοσιεύσουμε!

Ο πολιτικός αγώνας δεν σταματάει ούτε στις εκτιμήσεις των στοιχηματζήδων ούτε στα ευρήματα των δημοσκοπήσεων ακόμη κι αν έχουν γίνει με τα πιο αυστηρά επιστημονικά και μεθοδολογικά κριτήρια! Νομίζω ότι τα είπαμε και εξηγηθήκαμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων!Πάμε παρακάτω!

Χθες στην αίθουσα διοργανώθηκε ένα άψογο τεχνικά debate κι εμείς το χαρακτηρίσαμε ως ένα καλό δείγμα δημόσιου τοπικού διαλόγου και πολιτικού πολιτισμού! Η Μαρία Γκουγκουσκίδου δεν ήταν εκεί λόγω των εγκαινίων του εκλογικού της κέντρου,οπότε θα την συναντήσουμε στο επόμενο βήμα δημόσιο διαλόγου με όλους τους υποψήφιους δημάρχους! Όλοι εκτός από τον Διαμαντή Παπαδόπουλο μπορούν να υποστηρίξουν ότι κάτι κέρδισαν! "Χθες ο Διαμαντής δεν ήταν καλός",ήταν η αποτίμηση και μάλιστα  δημόσια από πολύ κοντινό άνθρωπο του! Για λόγους δεοντολογίας δεν πρόκειται να αποκαλύψω την ταυτότητα του αλλά για όποιον επιχειρήσει να το αμφισβητήσει και να γράψει πολιτικές ανοησίες,το δηλώνω ότι θα το γράψω και θα το καταθέσω σε γνωστή συμβολαιογράφο για να το αποκαλύψει μετά τις εκλογές! Αυτό που γράφω είναι απολύτως διασταυρωμένο κι από πολλούς συνομιλητές!

Ο πολιτικός αγώνας είναι πάντα ανοιχτός για το κάθε αποτέλεσμα και ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος έχει τη δική του ευκαιρία να πάει κόντρα στο ρεύμα και να ανατρέψει τους ισχύοντες συσχετισμούς!Χθέ\ες όλοι έδειξαν ότι το επίπεδο της εκλογικής αντιπαράθεσης θα είναι υψηλό κι αυτό αναμφισβήτητα είναι υπέρ των δημοτών-πολιτών ανεξάρτητα από τις όποιες παραταξιακές προτιμήσεις τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου