Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ευαγγελία Ιωαννίδου, μια γυναίκα-μητέρα πρότυπο, το παράδειγμα της οποίας θα πρέπει να απασχολήσει όχι μόνο τους τοπικούς φορείς αλλά και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου!



 

Μπορεί στην προηγούμενη επίσκεψη της στην περιοχή η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να είδε πολλά πρόσωπα της περιοχής αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη θα έπρεπε να βάλει στο πρόγραμμα της μια ξεχωριστή επίσκεψη με υψηλό και πολλαπλό συμβολισμό: να συναντήσει την Ευαγγελία Ιωαννίδου, εργαζόμενη στο Κέντρο Υγείας Δικαίων, που αποτελεί ένα πρότυπο γυναίκας-μητέρας μάλιστα 5 παιδιών, που επιμένει να ζει στο πιο ακριτικό και βόρειο χωριό της χώρας,στο Ορμένιο! Σε μια εποχή που όλοι μιλάνε για τη δημογραφική και πληθυσμιακή κατάρρευση του Τριγώνου, του κεντρικού και του βορείου Έβρου η Ευαγγελία με το παράδειγμα της στέλνει ένα άλλο μήνυμα ή καλύτερα πολλά μηνύματα σε όλους μας και κυρίως στην ελληνική πολιτεία! Αυτό το παράδειγμα της όφειλε να υπογραμμίσει η συντεταγμένη ελληνική πολιτεία και η κορυφαία εκπρόσωπος της Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου! Και μην μας πουν οι τοπικοί παράγοντες τα γνωστά ότι δεν το ήξεραν,τώρα το ξέρουν! Δεν είναι ένα απλό τοπικό γεγονός και πρόβλημα η δημογραφική και πληθυσμιακή κατάρρευση της περιοχής! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Θα πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες! Στην επόμενη επίσκεψη θα θέλαμε να δούμε την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Ορμένιο! Θα εκπέμψει ένα ισχυρό μήνυμα όχι μόνο για το Τρίγωνο αλλά και για ολόκληρη τη χώρα,για ολόκληρο το έθνος!

Σ΄αυτές τις εκλογές η Ευαγγελία Ιωαννίδου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της υποψήφιας δημάρχου Ορεστιάδας Μαρίας Γκουγκουσκίδου «ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ»! Όσες ψήφους και να της δώσουν, θα είναι μια τιμή και επιβράβευση για όλους! Η Ευαγγελία Ιωαννίδου είναι ένα ενεργό μέλος όχι μόνο της τοπικής κοινωνίας του Ορμενίου αλλά και όλου του Τριγώνου!

Με πολύ σεβασμό για το παράδειγμα της και την ευχή να είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας!

Υ.Γ. Στη φωτογραφία με την υποψήφια δήμαρχο Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου και την μητέρα της Χρυσούλα Ιωαννίδου,πρώην πρόεδρο της Κοινότητας Ορμενίου και του Συμβουλίου Περιοχής 6ης Εδαφικής Ενότητας και τα τελευταία χρόνια ερευνήτρια του λαϊκού πολιτισμού με ενδιαφέρουσα δραστηριότητα!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου