Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Η ιστορική τρομπέτα της μπάντας του ΑΟΟ θα σαλπίσει για τον Ορέστη στο παιχνίδι με τη Νέα Μηχανιώνα στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΑΣ!

-Αυτό θα είναι ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΑΣ! Ο Ορέστης την Κυριακή, 1η Οκτωβρίου,θα βρεθεί απέναντι στη Νέα Μηχανιώνα σε μια συνάντηση με πολλούς συμβολισμούς. Νέα Ορεστιάδα και Νέα Μηχανιώνα γιορτάζουν φέτος τα 100 χρόνια από την ίδρυση τους και θέλουν να γράψουν τη δική τους ποδοσφαιρική ιστορία! Είναι το τρίτο παιχνίδι της σεζόν και η ομάδα του Ορέστη θέλει να συνεχίζει τα καλά αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών! Ξεκίνησε με το δεξί με νίκη επί του ΠΑΟΚ Κρηστώνης με 2-1 και συνέχισε με ισοπαλία στη δύσκολη έδρα του άκρως ανταγωνιστικού και φιλόδοξου Πανθρακικού στην Κομοτηνή με 2-2!

Ο Γρηγόρης Αποστολίδης, η ιστορική τρομπέτα της μπάντας του ΑΟΟ ξεκίνησε την προετοιμασία κι έτσι αρκετοί μουσικοί θα βρεθούν κοντά στον Ορέστη για να απογειώσουν τους φιλάθλους και τη συμπαράσταση στους παίκτες με την ευχή να πετύχουν μια ακόμη σπουδαία νίκη! Στη φωτογραφία ο μικροβιολόγος Σωτήρης Μπέδρελης  που πάντα ενθάρρυνε τα ενωτικά και...εγερτήρια παιξίματα που φέρνουν τον κόσμο κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου