Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Ρεσιτάλ πολιτικής ορθότητας στο δεύτερο debatte που διοργάνωσε το ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ με τους Βασίλη Μαυρίδη και Διαμαντή Παπαδόπουλο να κορυφώνουν τον προεκλογικό τους αγώνα την ίδια μέρα την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου!

 Όλες οι πλευρές μπορούν να είναι ικανοποιημένες από την παρουσία τους στο δεύτερο debatte που διοργάνωσε άψογα το ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ,που είχε πολλούς νικητές στα σημεία κι έτσι τώρα μπαίνουν στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου με τις κεντρικές ομιλίες με πρώτο τον επικεφαλής της Δημοτικής Επαναφοράς Χρήστο Καζαλτζή, που έκανε μια καλή εμφάνιση,καλύτερη από την πρώτη! Από τους πλέον κερδισμένους ο αναπληρωτής του Σάκη Παπανδρέου ο Ηλίας Αγγελακούδης, που όπως όλα δείχνουν θα είναι μέσα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, θα είναι ένα από τα αυτοδιοικητικά πρόσωπα της επόμενης δεκαετίας στο Δήμο Ορεστιάδας! Για την Μαρία Γκουγκουσκίδου δεν μπορεί να γίνει σύγκριση, γιατί δεν ήταν στο πρώτο αλλά πάντα μια γυναικεία υποψηφιότητα έχει πολλά υπέρ της κι αυτό το μήνυμα προσπάθησε να στείλει ζητώντας τη στήριξη των πολιτών! Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης ζήτησε την ενίσχυση της παράταξης του που είναι η φωνή των πολιτών μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο! Το πιο δυνατό σημείο του επικεφαλής του συνδυασμού "ΟΡΕΑΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ" Διαμαντή Παπαδόπουλου ήταν η σαφής τοποθέτηση του υπέρ των αιολικών πάρκων με όρους ανταποδοτικότητας και μίλησε για μια ενεργητική πολιτική του Δήμου Ορεστιάδας για την προσέλκυση επενδύσεων και επέκρινε τον δήμαρχο για τις πρακτικές της διοίκησης του!Από την πλευρά του μίλησε για ψεύδη και ανακρίβειες και για υποσχέσεις που αγνοούν το θεσμικό πλαίσιο λειτουργία; των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υπερασπίστηκε το δημοτικό έργο που υλοποιήθηκε στις δύο θητείες του! Η μεταξύ τους πολιτική αντιπαράθεση θα κορυφωθεί την Παρασκευή,6 Οκτωβρίου, όταν την ίδια μέρα θα μοιραστούν την πλατεία Δασίου που θα γίνει το θέατρο ενός ιδιότυπου διαλόγου των δύο υποψήφιων δημάρχων,που με διαφορά λίγων λεπτών θα διασταυρώσουν τα πολιτικά ξίφη και επιχειρήματα τους για τη δημιουργία των τελευταίων και κρίσιμων εντυπώσεων!

Καλά τα πήγαν οι δύο οικοδεσπότες Νίκος Πατούνας και Σταυρούλα Αγελαδαράκη, ενώ για το άρτιο αποτέλεσμα υπεύθυνος ήταν ο Γιάννης Βαβαλικούδης με συνεργάτη τον Χάρη Κανταρίδη,όπως επίσης και τον Δημήτρη Τριανταφυλλίδη!






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου