Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Χρυσό για την Λαμπριάννα Ασημάκη του Σ.Γ. TAE KWON DO Διδυμοτείχου στο Galeb Belgrade Trophy!

Ο Σ.Γ. Taekwondo Διδυμοτείχου συμμετείχε με τρεις αθλητές στο πρώτο βαθμολογούμενο G1/E1 τουρνουά της σεζόν 2023-24 στο Βελιγράδι, στο Galeb Belgrade Trophy. Σε μία διοργάνωση με πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού , οι αθλητες μας κατάφεραν να κατακτήσουν μια 1η θέση και μια 3η θέση στην κατηγορία Gadets (2009-10-11).
Πιο συγκεκριμένα, την 1η θέση και το χρυσό μετάλιο κατέλαβε η Ασημάκη Λαμπρινή Άννα επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση σε αγώνες υψηλού επιπέδου!!!
Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέλαβε η Δερβεντλη Γεωργία αποδεικνύοντας την σταθερα ανοδική πορεία της, με μεθοδικότητα και επιμονή.
Ο αθλητής της ομάδας μας στην κατηγορία junior -59kgr Πολύμερος Γεώργιος αποκλείστηκε δυστυχώς, μετά απο έναν δύσκολο και απαιτητικό αγώνα . Πάρα πολλά συγχαρητήρια όμως για την προσπάθεια του και η εμφάνιση του μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη για το μέλλον.
Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους και συνεχίζουμε στο προκριματικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων το άλλο Σαββατοκύριακο!!
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών, σχετικά με τους νέους στόχους της χρονιάς.
Θερμά συγχαρητήρια και στον κ. Dragan Jovic για την εξαιρετική διοργάνωση και υψηλό επίπεδο αθλητών.
Σ.Γ. TAE KWON DO Διδυμοτείχου

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου