Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης έχει... συγγενείς στο Σπήλαιο Τριγώνου!

 Κάτι που δεν ευρέως γνωστό, είναι ότι ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης έχει συγγενείς στο Σπήλαιο Τριγώνου Ορεστιάδας! Με τον ξεριζωμό του 1922 πολλές οικογένειες διασκορπίστηκαν χωρίς ποτέ να επανενωθούν! Έτσι από την ποντιακή πολυμελή οικογένεια ένας αρχηγός οικογένειας ο αγροφύλακας,ο "κουρουτζής" Χριστόφορος Μελισσανίδης εγκαταστάθηκε στο Σπήλαιο Τριγώνου Ορεστιάδας αποκομμένος από τα υπόλοιπα μέλη της μεγάλης οικογένειας του! Έτσι τώρα με την επίσκεψη του ο Ολυμπιονίκης μας Ιωάννης Μελισσανίδης θα μπορούσε να επιχειρήσει μια συμβολική επανένωση επισκεπτόμενος το Σπήλαιο όπου έζησε ο Χριστόφορος Μελισσανίδης με την επίσης πολυμελή οικογένεια του! Τώρα στο χωριό δεν ζει κανένας από την οικογένεια του και μόνο ο μικρότερος γιος του Θανάσης Μελισσανίδης ζει στη Νέα Ορεστιάδα! Οι υπόλοιποι στην Αλεξανδρούπολη, στη Θεσσαλονίκη και στη Γερμανία!
.........................................................................................................................................................................


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ΦΡΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
 
Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Κοινωφελούς Ιδρύματος "ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΣΜΥΡΝΑΙΟΥ" και του Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη, με τίτλο "Η Δύναμη του Ονείρου", πραγματοποιήθηκε δράση ενημέρωσης και καθοδήγησης προς τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου.
 Οι νεαροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπρόσωπους του ιδρύματος αλλά και με τον γνωστό Ολυμπιονίκη με σκοπό να μάθουν πως να επιτύχουν κάθε προσωπικό στόχο.
Την επιτροπή και τον Ολυμπιονίκη συνόδεψε ο συντοπίτης μας Ολυμπιονίκης Κώστας Γκατσιούδης η Ένωση Συλλογών Γονέων και Κηδεμόνων Διδυμοτείχου και ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κος Χατζηγιάννογλου Ρωμύλος.
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου