Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου υποδέχθηκε τον πρώην υπουργό Σταύρο Μπένο ως έναν "συγγενή" του Διδυμοτείχου!

 Ο πρώην υπουργός και επικεφαλής της Επιτροπής Ανασυγκρότηηςε του Έβρου διατηρεί παλιούς δεσμούς με το Διδυμότειχου καθότι η πρώην σύζυγος του κατάγεται από την καστροπολιτεία! Θα λέγαμε ότι έχει μια μεγάλη ευκαιρία-πρόηκηση να κάνει κάτι καλύτερο για τον Έβρο και το Διδυμότειχο! Η πολιτιστική πρωτεύουσας της Θράκης προσφέρεται για την υλοποίηση ενός εμπνευσμένου σχεδίου καθώς έχει όλες τις προϋποθέσεις για ΕΝΑ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ PROJECT! Υπάρχει πληθώρα ιδεών και προτάσεων! Υπάρχει, όμως, πολιτική βούληση για την υλοποίηση του; Αυτό είναι ένα μέγα ερώτημα που πολύ σύντομα θα α;παντήσει ο χρόνος!



 
 
 
 
 
 Δελτιο Τύπου Δήμου Διδυμοτείχου
Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων που συμμετέχουν στην επιτροπή ανασυγκρότησης του Έβρου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Δαδιά Σουφλίου παρουσία του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης κου Τριαντόπουλου και λοιπών φορέων όπως η Περιφέρεια ΑΜΘ, το ΔΠΘ, το σωματείο "Διάζωμα", ο ΕΛΓΑ κ.α.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τοπικές αλλά και ολιστικές παρεμβάσεις (masterplan) σχετικά με την βραχυπρόθεσμη αλλά και μακροπρόθεσμη στήριξη του Έβρου μετά από την μεγάλη καταστροφή του καλοκαιριού.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου