Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Δεκτή η πρόταση του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας(Ο.Ι.Υ.Ε.) Βαγγέλη Ψειράκη για τον εορτασμό της μάχης του Σπηλαίου!




Την διατύπωση στην παρέμβαση του στην εκδήλωση για τα 1700 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ, που έγινε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Πλάτης, μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Πλάτης, του Μπλε Αλωνιού και του ηλεκτρονικού περιοδικού ΒΟΡΕΑΣ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης! Μια πρόταση που ως ηλεκτρονικό περιοδικό την αποδεχόμαστε και προτείνουμε στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας(ΟΙΥΕ) τη συνδιοργάνωση της στις 23  Αυγούστου 2024 στο Σπήλαιο Τριγώνου Ορεστιάδας! Εννοείται είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες και προτάσεις! Για πάρα πολλούς λόγους θα ήταν πολύ καλό για την μεγάλη τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση να θέσει υπό την αιγίδα της τη συγκεκριμένη επετειακή εκδήλωση για τα 80 ΧΡΟΝΙΑ(1944-2024) ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ, όταν δυνάμεις του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ χτύπησαν τους Γερμανούς ανήμερα του πανηγυριού, που εκείνη τη μέρα είχε προσλάβει διαστάσεις εθνικοαπελευθερωτικής γιορτής!

Ο Βαγγέλης Ψειράκης είναι πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και είχε διατελέσει για πολλά χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Τριγωνιωτών Αθήνας και της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νότιας Ελλάδας(ΠΑΟΝΕ).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου