Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Η Ελλάδα της καινοτομίας με την Εβρίτικη Prisma Electronics να παράγει ηελτρονικά και δορυφόρους για τις φρεγάτες Bellhara που θα αναβαθμίσουν τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Πολεμικού Ναυτικού μας!

 
                                      ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΟΡΔΑΜΛΗ




 
Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος - Takis Theodorikakos στο Εργοστάσιο της Prisma Electronics στην Αλεξανδρούπολη.
Είχαμε την ευκαιρία να ξεναγήσουμε τον Υπουργό εκεί όπου η Ελλάδα καινοτομεί παράγοντας Ηλεκτρονικά για Δορυφόρους, τις Φρεγάτες Bellhara - Naval Group που σύντομα θα έχει η Ελλαδα αλλά και πολλών άλλων Ελληνικών και Ξένων Επιχειρήσεων οι οποίες εμπιστεύονται την Πρίσμα Ηλεκτρονικά.
Οι πρωτοβουλίες του Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με προγράμματα όπως το "ΕΡΕΥΝΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ" το ΕΛΛΑΔΑ 2.0 και η συνεργασία με Ελληνικά Πανεπιστήμια έχουν βοηθήσει σημαντικά την εταιρεία στην Ανάπτυξη των Προϊόντων της και του Συστήματος Laros που σήμερα αποτελεί την Κορυφαία Λύση για την Ελληνική Ποντοπόρο Ναυτιλία που προσπαθεί να μειώσει το περιβαλλοντολογικό της αποτύπωμα.
 
 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου