Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Αυτό το παγωτό θα "σπάσει ταμεία", ενώ η γεύση του μας πάει πίσω σε μια εποχή με αγνά υλικά και παγωτά που μύριζαν γάλα!

Δεν είναι υπερβολή κι ούτε μια ευνοϊκή μεταχείριση ενός συνεταιριστικού προϊόντος, που πριν ακόμη δοκιμαστεί στο γήπεδο του ανταγωνισμού και σε συνθήκες πραγματικής γευσιγνωσίας και περάσει από το αλάνθαστο κριτήριο του απλού κόσμου και καταναλωτή,είμαι ήδη υπέρμαχος του για ευνόητους και συναισθηματικούς λόγους. Δοκίμασα παγωτό με γεύση κρέμας και από την πρώτη κουταλιά ο ουρανίσκος μου περπάτησε σε παλιά γνώριμα γευστικά μονοπάτια, όταν τα παγωτά στα χρόνια της παιδικότητας μας, στις γιορτές και τα πανηγύρια, ήταν στην κυριολεξία ένα γευστικό πανηγύρι και μια έκρηξη γευστικών αισθήσεων. Το είπα από την πρώτη στιγμή!Αν κρατήσουν την ποιότητα αυτή και γίνει το γευστικό κατατεθέν τους, τα παγωτά αυτά θα "σπάσουν ταμεία" και θα εγγράψουν από την πρώτη εμφάνιση τους στα ράφια των τοπικών καταστημάτων μια εξαιρετικά ελπιδοφόρα παρακαταθήκη και θα πολύ σύντομα θα καταστούν ένα γευστικό γαστρονομικό τοπικό προϊόν με πολύ καλές προοπτικές εδραίωσης του και σε άλλες αγορές. Το καλύτερο γευστικό νέο των ημερών και ελπίζω μετά την απόλαυση του να μοιραστείτε μαζί μου τα ίδια γευστικά συναισθήματα!
Η τοπική κτηνοτροφία και γαλακτοκομία στα καλύτερα της.
"Θρακών αμνός" ο συνεταιρισμός των κτηνοτρόφων του  Έβρου.
Καλοφάγωτα και καλές δουλειές!
Σταύρος Γ.Παπαθανάκης







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου