Καλύτερο εστιατόριο για το 2019
και πρώτο στην ελληνική κουζίνα στο Ντουμπάι το GAIA που διευθύνει
ο σεφ Φώτης Σλαβούδης, με καταγωγή από τη Δόξα Μεταξάδων Διδυμοτείχου
Μια σημαντική διάκριση έφερε το
2019 για τον Εβρίτη σεφ Φώτη Σλαβούδη, με καταγωγή από τη Δόξα Διδυμοτείχου, με
το GAIA, το εστιατόριο που
διευθύνει να ξεχωρίζει ως το Καλύτερο της χρονιάς, όπως επίσης και πρώτο στην
ελληνική κουζίνα, στην άκρως ανταγωνιστική αγορά του Ντουμπάι, που εδώ και
χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Μια δυνατή
εμπειρία για το νέο σεφ που χτίζει βήμα βήμα το βιογραφικό και την καριέρα του.
Τελικά και στο παράδειγμα του Φώτη Σλαβούδη η γαστρονομία φαίνεται ότι
ταιριάζει απόλυτα στους Εβρίτες, που κουβαλάνε τις γεύσεις της Θράκης, που ήταν
και παραμένει ένα γόνιμο γαστρονομικό εργαστήρι διαρκούς αλληλεπίδρασης, ένας γόνιμος
τόπος συνάντησης πολλών γαστρονομικών παραδόσεων της Βαλκανικής και της Ανατολής!
Συγχαρητήρια στον Φώτη Σλαβούδη και στη δημιουργική ομάδα του εστιατορίου “GAIA”,τη «ΓΑΙΑ» των αρχαίων
Ελλήνων που αποτελεί διαρκή πηγή έμπνευσης και δημιουργίας κι ένα σύμβολο μιας
γόνιμης και γευστικής μακραίωνης παράδοσης, που έχει να δώσει ακόμη και για το μέλλον καταπληκτικούς καρπούς!
Σταύρος Παπαθανάκης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου