Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Μια αναμνηστική πλακέτα με την απεικόνιση του θεοποιημένου Έβρου ποταμού από την ανασκαφή της Πλωτινόπολης ήταν το δώρο του διοικητή της 16ης Μ/Κ Μ.Π. υποστράτηγου Ιωάννη Βασιλάκη στον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου

Μια αναμνηστική πλακέτα με την απεικόνιση του θεοποιημένου Έβρου ποταμού από την ανασκαφή της Πλωτινόλπολης ήταν το δώρο του διοικητή της 16ης Μ/Κ Μ.Π. υποστράτηγου Ιωάννη Βασιλάκη στον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, που επισκέφθηκε την Πέμπτη, 4 Ιουνίου, την έδρα του σχηματισμού στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Βόρειο Έβρο.
Μετά και την επίσκεψη του στο ΕΦ 1 ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:


“Τα σύνορα της πατρίδας μας είναι ασφαλή! Όποτε και εάν χρειαστεί η Ελλάδα θα δώσει την απάντηση που πρέπει, όπως έπραξε τον περασμένο Μάρτιο κατά την προσπάθεια εισβολής χιλιάδων μεταναστών κατ' εντολή της Τουρκίας. Στη χθεσινή επίσκεψή μου στην 16η Μεραρχία Διδυμοτείχου και στα φυλάκια "Γέφυρα" και Καστανιών, διέκρινα στα μάτια των παλικαριών μας την αποφασιστικότητα, το υψηλό φρόνημα και την υπερηφάνεια που υπηρετούν τη γαλανόλευκη. Βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος και έχουν απόλυτη συναίσθηση του ιστορικού τους χρέους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου