Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Ένα επαγγελματικό ξεκίνημα τρίτης γενιάς για τον Ορεστιαδίτη φαρμακοποιό Χριστόδουλο Μπέδρελη, με όλους τους κρίκους της οικογενειακής παράδοσης να έχουν μια εξαιρετική σχέση με τις αναλύσεις και τις προσμίξεις είτε αυτές αφορούσαν ένα καλό λικέρ και ούζο είτε μια γενική αίματος!



Ήδη μετράει τη δεύτερη εφημερία του ο φαρμακοποιός Χριστόδουλος Μπέδρελης και μετά από αρκετούς μήνες προετοιμασίας εν μέσω πανδημίας έκανε το επαγγελματικό ξεκίνημα του προσθέτοντας ένα ακόμη κρίκο στην οικογενειακή παράδοση όπου διαχρονικά τα μέλη τους χαρακτηρίζονταν από μια εξαιρετική σχέση με τις αναλύσεις και τις μίξεις είτε αυτές αφορούσαν ένα καλό λικέρ ή ένα καλό ούζο σαν το ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΝ(του παππού ποτοποιού Χριστόδουλου Μπέδρελη), που έφτανε μέχρι και το Φανάρι, είτε μια γενική αίματος!
Μετά τον πατέρα Σωτήρη Μπέδρελη, το γνωστό Ορεστιαδίτη μικροβιολόγο και την αδελφή Σωτηρία, ειδική ιατρό Εσωτερικής Ιατρικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Έσσεν Γερμανίας και ο Χριστόδουλος Μπέδρελης εντάχθηκε στην υγειονομική παράδοση της οικογένειας επιλέγοντας το φαρμακείο του συνταξιούχου πλέον συναδέλφου του Βασίλη Ζηλιασκόπουλου στην Αγίων Θεοδώρων, στην καρδιά της Νέας Ορεστιάδας!
Ένα παλιό όνομα από την επαγγελματική καρδιά και παράδοση της νεότερης πόλης της Ελλάδας, της Νέας Ορεστιάδας, που ετοιμάζεται να γιορτάσει τα πρώτα 100 χρόνια(1923-2023) από την ίδρυση της. Καλό σημάδι να μπορούν να συνεχίζονται στην πόλη δραστηριότητες που αντανακλούν το δυναμισμό της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας!
Σταύρος Παπαθανάκης






1 σχόλιο:

  1. Καλή αρχή Χριστόδουλε!!!
    (πολύ έξυπνη η σύνδεση "με τις αναλύσεις και τις προσμίξεις" κύριε Σταύρο!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή