Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Ένα τριήμερο για τη βιώσιμη αιγοπροβατοτροφία και τη μαγειρική με κρέας αιγών και προβάτων με τη σεφ Ξένια Μπουζαρανίδου και τον πρόεδρο της Brigade Slow Food Νίκο Φωτιάδη


 

Η Chefs' Brigade Slow Food, σε συνεργασία με την ΕΔΟΚ και στο πλαίσιο του προγράμματος Signed by Nature, συμμετέχει στο διαδικτυακό Φεστιβάλ Terra Madre από τις 8 έως τις 10 Απριλίου.

Παρακολουθήστε Cooking class με πρόβειο κρέας από τον αντιπρόεδρό μας, Λευτέρη Λαζάρου, Professional cooking από τον σεφ Μάνο Παριανό και Σεμινάριο κοπής κρέατος αιγών και προβάτων με την σεφ Ξένια Μπουζαρανίδου και τον πρόεδρό μας Νίκο Φωτιάδη.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου