Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Βασίλης Κιλιτζίδης, ο τελετάρχης του τελευταίου αποχαιρετισμού που βιώνει τη ζοφερή πραγματικότητα της δημογραφικής και πληθυσμιακής κατάρρευσης της περιοχής!


 

Λόγω της φύσης της δουλειάς του ο Βασίλης Κιλιτζίδης,που συνεχίζει το οικογενειακό ανθοπωλείο και γραφείο τελετών «ΜΑΝΩΛΗΣ» στη Νέα Ορεστιάδα, βιώνει καθημερινά τη ζοφερή πραγματικότητα της δημογραφικής και πληθυσμιακής κατάρρευσης των χωριών και οικισμών του Δήμου Ορεστιάδας! Αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα της επόμενης δεκαετίας,που θα κληθεί να διαχειριστεί η επόμενη δημοτική αρχή! Μια μεγάλη πρόκληση και μια μάχη που στην παρούσα φάση φαίνεται πως την έχουμε χάσει και το μέ




γα ερώτημα και ζήτημα είναι, αν θα μπορέσουμε να την κερδίσουμε! Με τα σημερινά δεδομένα στο τέλος αυτής της δεκαετίας θα μας βρει πολύ λιγότερους και με περισσότερα ή πιο διογκωμένα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα! Ο ίδιος επέλεξε το δρόμο της συμμετοχής στα κοινά και στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου  είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της υποψήφιας δημάρχου Μαρίας Γκουγκουσκίδου «Ορεστιάδα-Τόπος να ζω»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου