Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Με την υποστήριξη της οικογένειας του διεκδικεί την παρουσία του στην περιφερειακή πολιτική σκηνή ο Στέλιος Κατσογριδάκης!


 


 

Με μέλη της οικογένειας του στην αυλή της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στο Ορμένιο ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στέλιος Κατσογριδάκης σε μια ξεχωριστή μέρα,που θα αποτελέσει ένα σημαντικό ορόσημο στην προσπάθεια για την ανάδειξη της περίφημης μάχης του Τσιρμέν στις 26 Σεπτεμβρίου 1371,πριν 652 χρόνια! Για πρώτη φορά στο Ορμένιο παρέστη εκπρόσωπος της Σερβικής Δημοκρατίας με τη Γενική Πρόξενο στην Ελλάδα Γιασμίνα Μίλασιτς! Στη φωτογραφία από αριστερά:θεία Φλώρα,θείος Γιώργος,θεία Βασιλική,μαμά Χρυσούλα και πατέρας Γιάννης και Στέλιος Κατσογριδάκης,ένα μέρος της οικογένειας του,που θα είναι και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του!

Ο αγρότης,επιχειρηματίας και κυρίως ο φούρναρης ρης γειτονιάς μας στη Νέα Ορεστιάδα Στέλιος Κατσογριδάκης είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης τον Χριστόδουλο Τοψίδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου