Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

«Στον πόλεμο, στον έρωτα και στις εκλογές όλα επιτρέπονται», υποστηρίζει και πράττει διαχρονικά ο Μιχάλης Στράντζαλης, που είναι λάτρης του ανορθόδοξου προεκλογικού πολέμου!



 

Λίγο πριν μπούμε στην τελική ευθεία η πολιτική αντιπαράθεση χτυπάει κόκκινο και η διασπορά ψευδών ειδήσεων και φημών είναι επίσης στο πρόγραμμα ως «μια παλιά τέχνη κόσκινο» για παλαιάς και νέας κοπής αυτοδιοικητικούς! Πολλά θα γίνουν που επίσης δεν θα βγουν στο φως της δημοσιότητας, γιατί πάντα στο σκοτάδι γίνονται οι σημαντικές δουλειές! Και για να μην εκπλήσσεστε με τα όσα λέγονται,ακούγονται και γίνονται, όλα αυτά είναι μέσα στο πολιτικό παιχνίδι από τότε που γίνονται εκλογές,από τα χρόνια της αρχαιότητας και ειδικότερα από την περίοδο της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας! Κλασικός λάτρης του ανορθόδοξου προεκλογικού πολέμου ο πρώην δήμαρχος Κυπρίνου Μιχάλης Στράντζαλης, που διαχρονικά όχι μόνο υποστηρίζει αλλά και πράττει, «στον πόλεμο, στον έρωτα και στις εκλογές όλα επιτρέπονται»! Η αντιπαράθεση του με τον πρώην δήμαρχο Κυπρίνου Σιδέρη Δελτσίδη θα μπορούσε να διδάσκεται σε αυτοδιοικητικές σχολές για να μαθαίνουν οι νεότεροι πως παίζεται το πολιτικό παιχνίδι στις μικρές κοινωνίες και πως χάνεται και κυρίως πόσο μπορεί να κοστίσει! Και είχε κοστίσει πολύ ακριβά και στους δύο και αν κάποιες περιπτώσεις δεν ήταν διπλά ή τριπλά εξαγορασμένες,δεν ήταν βέβαιο ότι θα έφθαναν στην κάλπη, όπως είχαν ξεκινήσει στην αφετηρία τους! ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ Ο ΚΥΠΡΙΝΟΣ!

Ο πρώην δήμαρχος Κυπρίνου Μιχάλης Στράντζαλης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ" του υποψήφιου δημάρχου Διαμαντή Παπαδόπουλου!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου