Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Στο κόκκινο η αντιπαράθεση στο Δήμο Ορεστιάδας-Για συκοφάντηση της από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του υποψήφιου δημάρχου Διαμαντή Παπαδόπουλου "ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ" κάνει λόγο η Μαρία Γκουγκουσκίδου,η οποία μιλάει για "αργύρια" στην ανακοίνωση της!

Μία εβδομάδα έμεινε για να πάμε στις κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ο προεκλογικός αγώνας μεταξύ των παρατάξεων έχει ανάψει για το καλά στο δήμο Ορεστιάδας!
Και θα αναφερθούμε σήμερα στην παράταξη τού υποψήφιου δημάρχου Διαμαντή Παπαδόπουλου "Ορεστιάδα Νέα Ξανά"
Αφού πήρε όσους ψηφοφόρους και στελέχη μπόρεσε από την παράταξη τού Μαυρίδη και μάλλον δεν τού βγαίνουν τα "κουκιά"εδώ και αρκετό καιρό προσπαθεί με συκοφαντίες να πάρει και ψηφοφόρους από τις άλλες παρατάξεις και συγκεκριμένα από την παράταξη τής Μαρίας Γκουγκουσκίδου!
Αυτός και οι υποψήφιοι του όπου πάνε λένε πώς η κ. Γκουγκουσκίδου τα έχει βρει με τον Μαυρίδη και θα συνεργαστεί μαζί του και μάλιστα ότι "τα έχει πάρει"
Αν δεν είναι συκοφάντηση αυτό τότε τι είναι;
Ποιος ο κ. Παπαδόπουλος πού ήταν στην δημοτική ομάδα τού Μαυρίδη 3 ολόκληρα χρόνια και  αποχώρησε ο ίδιος και κάποια στελέχη του γιατί δεν του


έδωσε την προεδρία τής Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΟ)
Ο κ. Παπαδόπουλος πού επί 3 χρόνια ψήφιζε και στήριζε τον κύριο Μαυρίδη στο καταστροφικό του έργο και τελικά αποχώρησε για τα αργύρια!
Επίσης δεν τον ακούσαμε να λέει τι θα κάνει για τα προβλήματα που απασχολούν τούς κατοίκους του δήμου Ορεστιάδας όπως είναι το δημογραφικό, οι συγκοινωνίες, δεν τον ακούσαμε να μας πει ποια είναι η θέση του για το ΚΥΤ και το μεταναστευτικό!
Βέβαια γνωρίζουμε πώς είναι υπέρ τής εγκατάστασης ανεμογεννητριών και φωτοβολταϊκών πάρκων στα χωριά μας, απλά τον ενδιαφέρουν μόνο τα ανταποδοτικά οφέλη.
Το μόνο που τον ακούμε να λέει είναι "Είμαστε πολλοί" και τίποτα άλλο!

Άς σταματήσουν λοιπόν τις συκοφαντίες αυτός και οι υποψήφιοι του εναντίον τής κ. Γκουγκουσκίδου η οποία για τρίτη φορά υποψήφια είναι η μοναδική από την αντιπολίτευση πού μάχεται δυναμικά μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και έξω από αυτό με ήθος και αξιοπρέπεια με πρόγραμμα για την αλλαγή τού δήμου Ορεστιάδας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου