Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

"Καρκίνος του Μαστου ,από την διάγνωση ως την θεραπεία", είναι το θέμα ημερίδας που διοργανώνει το έντρο Υγείας Ορεστιάδας την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο!

Την Παρασκευή 23/2 στις 6 το απόγευμα ,στο Πολυκεντρο Ορεστιάδος θα διεξαχθεί η Ημερίδα Καρκίνος του Μαστου ,από την διάγνωση ως την θεραπεία .

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της 4ης ΥΠΕ και εντάσσεται στα πλαίσια των Προγραμμάτων Προληπτικής Ιατρικής αυτής.
Δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στην σύνθεση του πάνελ των ομιλητών ώστε να καλύψουμε πλήρως όλες τις πτυχές της νόσου και έτσι το κοινό που θα λάβει μέρος στην εκδήλωση να έχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον καρκίνο του μαστου.Οι ομιλητές και τα θέματα που θα αναπτύξουν είναι :
1)Η κ.Γενιζενγκινοπουλου Αποστολια Επιμελήτρια Α Γενικής Ιατρικής του ΚΥΟ με θέμα:Καρκίνος του Μαστου και Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
2)Η κ.Τσιφουντουδη Μαρία Μαια ΤΕ του Γυναικολογικού Τμήματος του ΚΥΟ με θέμα:Αυτοεξεταση(αυτοψηλάφηση) και η σημασία της στην έγκυρη διάγνωση του καρκίνου του μαστου.
3)Ο κ.Τσαμης Ιωάννης Ακτινοδιαγνώστης Επιμελητής Α του ΚΥΟ με θέμα:Η σημασία της Μαστογραφίας και των Υπερήχων στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστου.
4)Ο κ.Μαρκακιδης Σωτήριος Διευθυντης Χειρουργικής του ΓΝΔ με θέμα:Χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστου.
5)Η κ.Αυγεριδου Μενεξια Ψυχολογος -Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας με θέμα:Ψυχολογικές επιπτώσεις του καρκίνου του μαστου και της μαστεκτομής.
Από την θεματολογία της Ημερίδας προκύπτει εμφανής η προσπάθεια μας να δούμε τον καρκίνο του μαστου από όλες τις πλευρές του και δώσουμε όσο το δυνατόν πληρέστερες πληροφορίες .
Στο τέλος των ομιλιών ,το κοινό θα μπορεί να λάβει των λόγο για ερωτήσεις επι των θεμάτων ,να κάνει τοποθετήσεις η ακόμη οποία γυναίκα έχει βιώσει τον καρκίνο του μαστου να καταθέσει την προσωπική της εμπειρία και μέσα από αυτήν να βοηθήσει και τις λοιπές γυναίκες στην αντιμετώπιση της νόσου.
Θα είναι μέγιστη χαρά και τιμή για μας και την Δομή μας να προσέλθετε στην εκδήλωση μας .Ευχαριστω ιδιαιτέρως τους συναδέλφους ομιλητές που αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους στην προετοιμασία των ομιλιών τους καθώς και όλους εσάς που θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας και θα επιβραβεύσετε την προσπάθεια μας.Σας περιμένουμε!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου