Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Ο περιπατητής-Βάδισμα στα μονοπάτια της ύπαρξης-Από τις εκδόσεις πρώτη ύλη-Βιβλιοπαρουσίαση στο Έναστρον στην Αθήνα!

Β


ιογραφικά ομιλητών

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι ψυχίατρος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λιέγης στο Βέλγιο και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εκδόσει δύο ποιητικές συλλογές, τον Χρόνο Αυτόχειρα το 2016 από τις Εκδόσεις Γκοβόστη και το Όταν ο Ψίθυρος το 2019 από τις Εκδόσεις Μελάνι. Ποιήματά του στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά και ποιητικές ανθολογίες.

Η Χρυσή Καριώτογλου είναι Αναλυτική Ψυχοθεραπεία στην Ελληνική Εταιρεία Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας. Ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία στο Παν/μιο της Οξφόρδης και εκπαιδεύτηκε στο Dynamic Interpersonal Therapy (DIT) και στο Mentalization Based Treatment στο Anna Freud Centre. Έζησε στην Αγγλία για μια δεκαετία και εργάστηκε ως Ομαδική Αναλύτρια και Mentalisation Based Treatment therapist σε Μονάδες Ψυχοθεραπείας του Βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) αποκτώντας εξειδίκευση στη θεραπεία ασθενών με διάγνωση διαταραχής προσωπικότητας. Από το 2021 εργάζεται στην Ελλάδα ιδιωτικά πια ως Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια και Ομαδική Αναλύτρια στην Αθήνα και το Λονδίνο και παράλληλα διεξάγει βιωματικές ομάδες εκπαιδευομένων στο Institute of Group Analysis (παράρτημα Οξφόρδης και Manchester). Εργάζεται παράλληλα ως επόπτρια θεραπευτικών ομάδων και αποτελεί τακτικό μέλος και διδάσκουσα στο Ελληνικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Ομαδικής και Οικογενειακής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας. Είναι μέλος του Institute of Group Analysis, του United Kingdom Council for Psychotherapy (UKCP) και του British Psychoanalytic Council (BPC). Στα ενδιαφέροντά της είναι η σύνδεση της εμπειρίας της θεραπευτικής ομάδας με το θέατρο, η συνάντηση ψυχοθεραπείας και πατερικών κειμένων καθώς και η ψυχοθεραπεία στη φύση (nature psychotherapy). Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών.

O Xρήστος Κουφουδάκης ΜΑ, ECP γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι Υπαρξιακός Ψυχοθεραπευτής, απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου, έχει ολοκληρώσει τετραετή εκπαίδευση στην υπαρξιακή ψυχοθεραπεία κα συμβουλευτική στην Ελληνική Εταιρία Υπαρξιακής Ψυχολογίας, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ποιμαντική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2021 εκδόθηκε το πρώτο του έργο, η ποιητική συλλογή «σκοτεινά μετ΄επιστροφής». Εργάζεται ως ψυχοθεραπευτής στο ιδιωτικό του γραφείο «Πρόσωπα σε άνθηση» στο κέντρο της Αθήνας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου