Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Προαναγγελία πολιτικού διαζυγίου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη η δήλωση του βουλευτή Έβρου και πρώην υφυπουργού Σταύρου Κελέτση;

 =

Με το που κοινοποίησε τη δήλωση-αντίδραση του για την απόφαση του πρωθυπουργού να τον θέσει εκτός κυβέρνησης. επιχείρησα να"διαβάσω" τα όσα έλεγε ο Σταύρος Κελέτσης πίσω από τις γραμμές! Ήταν έξω από το κώδικα της δομικής και συστημικής συμπεριφοράς και πολιτικής ορθότητας! Ο Σταύρος Κελέτσης,που από τα φοιτητικά του χρόνια ήταν στο γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη,αποφάσισε να περάσει τον Ρουβίκωνα και να χρεώσει στον πρωθυπουργό το πολιτικό κόστος της απόφασης του υπογραμμίζοντας τον λόγο, που όπως προέκυψε κι απ΄το αποτέλεσμα δεν το καθιστά δημοφιλή στο σκληρό παραδοσιακό ακροατήριο!
  Μετά απ΄αυτή την εξέλιξη η πρόβλεψη μου είναι ότι θα είναι δύσκολο να συμπορευτούν! Ο πέραν της ΝΔ δεξιός χώρος είναι υπό αναδιαμόρφωση και οι κραδασμοί στο ευρωπαϊκό πολιτικό οικοδόμημα δημιουργούν ένα άλλο πολιτικό περιβάλλον και στην Ελλάδα! Και το φθιμόπωρο έχουμε τις προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής! Κάποιοι μιλάνε και για τσουνάμι πολιτικών εξελίξεων!
 
 
 
 
ΑΥΤΟ ΚΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ!
 
 
 
Ο Σταύρος Κελέτσης δηλώνει ότι πλήρωσε που δεν ψήφισε το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια!
Αυτή είναι η δήλωση του,που θα συζητηθεί!
Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του να με τοποθετήσει στην πρώτη Κυβέρνηση που προέκυψε μετά τις εκλογές του 2023, στη θέση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης. Αυτούς τους 10 μήνες όλη η ομάδα καταθέσαμε εδώ στο Υπουργείο όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να προωθήσουμε το κυβερνητικό έργο. Προσωπικά λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω την επιθυμία του Πρωθυπουργού να ψηφίσω το νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών όπως μου ζήτησε όταν με κάλεσε στο Πρωθυπουργικό γραφείο στις 16/1/24, γιατί όπως του εξήγησα αντιτίθεται στις αρχές και τις αξίες που πάγια υπηρετώ. Γνώριζα τότε τις πιθανές συνέπειες που θα είχε αυτή η στάση από την πλευρά μου. Και τις αποδέχθηκα. Εύχομαι από ψυχής στο νέο κυβερνητικό σχήμα να πετύχει στο στόχο της Ανάπτυξης και της προόδου της χώρας! Πάνω από όλους και όλα η Ελλάδα μας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου