Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

"Δεν θα συμμετέχουμε σε ενέργειες εντυπωσιασμού, που θα απομονώσουν ακόμη περισσότερο το Δήμο μας, παρασυρόμενοι από επιλογές που και στο παρελθόν μας εβάλαν στο περιθώριο", δηλώνει με ανακοίνωση ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίαςτου Δημοτικού Συμβουλίου Σταμάτης Τσιακίρης!.

Η Αντιπολίτευση του Δήμου Σουφλίου χρεώνει στη Δημοτική Αρχή, κακή διαπραγμάτευση "Με άσχημα αποτελέσματα για το δήμο μας" - ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΉΣ ΠΑΡΆΤΑΞΗΣ "ΔΎΝΑΜΗ ΕΝΌΤΗΤΑΣ"
Τις προηγούμενες μέρες με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα μέρη μας ήρθαν στο φως τα αποτελέσματα της πολύμηνης διαπραγμάτευσης των δημάρχων του νομού μας με την κεντρική διοίκηση για παρεμβάσεις της πολιτείας, στον πολύπαθο νομό μας. Παρεμβάσεις που όπου θα γίνουν θα δώσουνε ώθηση στο επενδυτικό τοπίο και θα βελτιώσουν σαφώς την καθημερινότητα των πολιτών.
Σε ότι αφορά τον δικό μας Δήμο, τον Δήμο Σουφλίου όλοι έχετε ενημερωθεί δια στόματος Δημάρχου Σουφλίου, τα άσχημα αυτά αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης του Δήμου μας με την κεντρική διοίκηση δυστυχώς προδιαγράφουν ένα δύσκολο δρόμο, των κατοίκων, των επαγγελματιών αλλά και των απλών πολιτών προς το ΜΕΛΛΟΝ.
Σε αυτή τη διαπραγμάτευση εμείς ως Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν συμμετείχαμε στο ελάχιστο ώστε να κάνουμε τη φωνή μας πιο δυνατή και περισσότερο αποτελεσματική, η επιλογή αυτή της μή συμμετοχής δεν ήταν δική μας, ήταν αποκλειστικά της Δημοτικής Αρχής νομίζοντας ότι θα τα καταφέρει μόνη της.
Αυτά για την ιστορία των πραγμάτων, στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, η βοήθεια της παράταξής μας είναι δεδομένη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο, γιατί αυτός ήταν και είναι ο προορισμός μας μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, βοήθεια που αν μας είχε ζητηθεί πεποίθησή μας είναι ότι θα είχαμε ένα πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα.
Δηλώνουμε όμως με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα συμμετέχουμε σε ενέργειες εντυπωσιασμού, που θα απομονώσουν ακόμη περισσότερο το Δήμο μας, παρασυρόμενοι από επιλογές που και στο παρελθόν μας εβάλαν στο περιθώριο.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου