Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Ως Περιφερειάρχης έχω βαθιά πεποίθηση ότι η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία οφείλουν να βρίσκονται στην προμετωπίδα της προσπάθειας μας για την ανάπτυξη του Έβρου και συνολικά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης-Τόνισε στην ομιλία του ο περιφερειάρχγς Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χριστόδουλος Τιψίδης

Με μεγάλη μου χαρά βρέθηκα την Τρίτη ανάμεσα σε ανθρώπους της αγοράς της Ορεστιάδας, οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια που κάναμε στο Επιμελητήριο Έβρου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας, για την υλοποίηση της δράσης του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου.
76 επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων
λιανικής, υπηρεσιών, εστιατορίων και καφέ, συνθέτουν το Open Mall που εγκαινιάσαμε χτες. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε από το 2019 μέσα από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» του υπουργείου Ανάπτυξης με συνολικό προϋπολογισμό άνω του 1,8 εκ. ευρώ.
Ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, ευχαριστώ όλους όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση αυτού του Open Mall.
Ως Περιφερειάρχης έχω βαθιά πεποίθηση ότι η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία οφείλουν να βρίσκονται στην προμετωπίδα της προσπάθειας μας για την ανάπτυξη του Έβρου και συνολικά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου