Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη του νέου προέδρου ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου εκφράζει τη στήριξη του στον Παύλο Γερουλάνο!

 ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
Τον πρώην Υπουργό και υποψήφιο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα αλλαγής, κο Παύλο Γερουλάνο υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης του.
Ο κύριος Γερουλάνος, ήταν λεπτομερώς ενημερωμένος για την περιοχή μας, ενώ στην διάρκεια που περιηγήθηκε με τον Δήμαρχο σε εμβληματικά σημεία της πόλης, εξέφρασε ειλικρινές ενδιαφέρον για την πορεία σημαντικών έργων υποδομής, κυρίως για έργα που άπτονται του Υπουργείου Πολιτισμού, αλλά ρώτησε και για την έναρξη του Τμήματος Ψυχολογίας στην πόλη μας.
Ο κος Γερουλάνος ήταν ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που επισκέφθηκε τον Δήμο μας και τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γιαυτό ενώ παράλληλα του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
..........................................................................................................................................................
Όπως και να τη διαβάσει και να την ερμηνεύσει την ανακοίνωση του δημάρχου Διδυμοτείχου εμμέσως πλην σαφώς στέλνει μήνυμα στήριξης της υποψηφιότητας του Παύλου Γερουλάνου για το αξίωμα του προέδρου του κινήματος!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου